Søg

”VIL DU HAVE DET STÅENDE HJEMME HOS DIG SELV?”- TESTEN

Den test tager Ringkøbing-Skjern Kommunes medarbejdere, når de skal vurdere, om hjælpemidler som rollatorer, lifte og kørestole kan genbruges. Der er nemlig både økonomisk og miljømæssigt ræsonnement i at genbruge hjælpemidler - og ved hjælp af lagerstyring, dialog med leverandører og i samarbejde med andre kommuner bliver Ringkøbing Skjern stadigt bedre til det. Indkøb og udbud kan også bidrage til at fremme genbrug og reparation ved f.eks. at stille krav om adgang til reservedele, en lang garantiperiode, og at hjælpemidlerne kan adskilles.


Vi har skrevet en artikel om, hvordan genbrug og reparation af hjælpemidler kan fremmes. Den kan læses i Forum for Sustainable Procurements nyhedsbrev: https://ansvarligeindkob.dk/genbrug-af-hjaelpemidler-er-ikke-noget-nyt-kommunerne-er-bare-blevet-bedre-til-det/


Følg med i nyhederne fra PlanMiljø på LinkedInKort om PlanMiljø

PlanMiljø er et konsulentfirma, der yder virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder bistand inden for bæredygtighed. PlanMiljøs mission er på højt fagligt og etisk niveau at levere innovativ og situationstilpasset rådgivning, som bidrager til mere bæredygtighed hos klienter og samarbejdspartnere.

Kontakt

PlanMiljø ApS

Ellevej 5, Østrup 3670 Veksø
planmiljoe@planmiljoe.dk
Tlf: +45 46 76 24 00

CVR: 30 71 61 67

Privatlivspolitik    |    ©2020 PlanMiljø

  • LinkedIn