top of page

Vi klædte politikerne af på Folkemødet

“Hvad tager du med fra i dag?”, blev publikum spurgt i vores evalueringssurvey. “Hvor uendelig vigtigt det er, at jeg stopper med at undskylde mit forbrug og i stedet ser det i øjnene og ændrer på det!”, lød et af svarene.


Årets Folkemøde på Bornholm bød på et væld af spændende events, og vi var særligt begejstrede for tøjspilds-quizzen KLÆD POLITIKERNE AF, som vi afholdt sammen med Re:wair og Ungdomsskoleforeningen. Qizzen er et godt eksempel på, at seriøse bæredygtighedsproblematikker godt kan formidles på en underholdende måde, der inspirerer til handling.


Vores anbefalinger til andre, der vil afholde inspirerende events om bæredygtighed, er:

-Gør problemet klart og nemt at forstå

-Brug visuelle elementer i formidlingen

-Kom med konkrete, handlingsrettede anbefalinger

-Inddrag publikum

-Gør det sjovt!


Og sidst, men ikke mindst: evaluér eventet, så læring kan bruges næste gang. Med en score på 92 ud af 100 i vores evalueringssurvey og et væld af gode kommentarer såsom den angivet øverst, kan vi vist godt tillade os at konkludere, at eventet var en succes.


Tak til de modige politikere Kristian Thulesen Dahl, Franciska Rosenkilde, Mai Villadsen, Anne Paulin, Carl Valentin og Marie Bjerre. Kæmpe tak til teamet Lili Dreyer, Helene Hsu, Emma Hjortdal, Kezia Lisby og Jimmi Mørup Nielsen. Og tak til Tuborgfondet, der støtter vores kamp mod tøjspild.


Vi glæder os til at skabe mange flere gode events, der inspirerer til mere bæredygtighed.




bottom of page