Søg

Udvikling og testning af løsninger på bæredygtighedsudfordringer for restauranter

Projekt "Verdensmål i værdikæden" blev skudt i gang med et brag, da Global Compact Network Denmark og Danmarks Restauranter & Cafeer holdt hof for mere end 110 restauratører og andre fødevareaktører, som alle ønsker at samarbejde om de fælles løsninger, der skal bidrage til indfrielsen af verdensmålene. Projektet skal udvikle og teste løsninger på bæredygtighedsudfordringer i restaurationsbranchen henover de næste to år, og vi i PlanMiljø glæder os til at være med på rejsen. Karen Panum Thisted styrede slagets gang, mens Sara Krüger Falk, Kim Rahbek Hansen, Torben E. Hoffmann Rosenstock, Natascha Høj og Laura Storm kom med inspirerende oplæg. PlanMiljøs Mads Werge faciliterede sessionerne om fremtidens fødevarer, og Ditte Lysgaard Vind guidede deltagerne igennem udfordringerne med bl.a. take-away emballager. Tak til alle for energisk deltagelse; det er det bedste udgangspunkt for at rykke på denne vigtige dagsorden. Læs mere om projektet her


Følg med i nyhederne fra PlanMiljø på LinkedIn