Søg

Udendørs undervisning i skolegårde

Er vi synske i PlanMiljø,Danske Anlægsgartnere og Herlev Kommune? Det skulle man næsten tro. I efteråret 2019 skrev vi sammen en ansøgning til VILLUM FONDEN # VELUX FONDEN (THE VELUX FOUNDATIONS) og søgte midler til et stort projekt om etablering af faciliteter til udendørs undervisning i skolegårde. Det skulle vise sig at blive mere relevant, end vi havde anet.


Bevillingen kom i hus, vi gik i gang - og så blev skolebørn sendt hjem på grund af corona. Nu er de retur og skal være så meget ude som muligt i skoletiden. Vi knokler derfor på for at få udviklet og etableret de gode løsninger i Herlev Kommunes fire folkeskoler. Fokus er på naturfagene og de fire ældste klassetrin.


Vi er næsten klar til at sende det første resultat ud i verden - en national case competition, hvor elever i hele landet skal arbejde udendørs med biodiversitet og designe deres egne forslag til undervisningsfacilititeter i skolegården.


Billedet er fra det amerikanske General Square Foot Gardening Project, der også arbejder med udeskole i de nære omgivelser. Vi glæder os til, at vi kan vise jer billeder fra Herlev Kommunes skolegårde.


Følg med i nyhederne fra PlanMiljø på LinkedInKort om PlanMiljø

PlanMiljø er et konsulentfirma, der yder virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder bistand inden for bæredygtighed. PlanMiljøs mission er på højt fagligt og etisk niveau at levere innovativ og situationstilpasset rådgivning, som bidrager til mere bæredygtighed hos klienter og samarbejdspartnere.

Kontakt

PlanMiljø ApS

Ellevej 5, Østrup 3670 Veksø
planmiljoe@planmiljoe.dk
Tlf: +45 46 76 24 00

CVR: 30 71 61 67

Privatlivspolitik    |    ©2020 PlanMiljø

  • LinkedIn