Søg

SPIR kbh på scenen til Tuborgfondet Årsskrift LIVE

Tuborgfondet holdt igen i år et brag af et Årsskrift LIVE i Vega. I år var det noget helt særligt, for PlanMiljøs nyeste antropolog Julie Granhøj Christoffersen var på scenen med SPIR kbh, som hun er medstifter af. Gennem SPIR får bæredygtige initiativer en platform til at præsentere sig selv, få opbakning fra fællesskabet og midler til realisering.


I går var Julie på scenen med Spir og tre ildsjæleideer med fokus på at øge unges muligheder. Efter en spændende afstemning vandt ideen om et ungdomshus i Rønde. Men Tuborgfondet kunne naturligvis ikke overse potentialet i hverken en podcast om bæredygtige rejser eller en Drag bootcamp, og alle tre projekter fik derfor midler til realisering.


Herfra skal lyde en stor opfordring til alle, der går rundt med ideer til at gøre verden en lille smule bedre: Kontakt Spir og få din ide ud til fællesskabet.


Følg med i nyhederne fra PlanMiljø på LinkedInKort om PlanMiljø

PlanMiljø er et konsulentfirma, der yder virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder bistand inden for bæredygtighed. PlanMiljøs mission er på højt fagligt og etisk niveau at levere innovativ og situationstilpasset rådgivning, som bidrager til mere bæredygtighed hos klienter og samarbejdspartnere.

Kontakt

PlanMiljø ApS

Ellevej 5, Østrup 3670 Veksø
planmiljoe@planmiljoe.dk
Tlf: +45 46 76 24 00

CVR: 30 71 61 67

Privatlivspolitik    |    ©2020 PlanMiljø

  • LinkedIn