Søg

Rejsehold for Grønne og Cirkulære Indkøb

Noget af det vigtigste for kommunernes og regionernes implementering af grønne indkøb er politisk opbakning. Det melder de kommuner, regioner og statslige enheder, vi rådgiver inden for offentlige grønne indkøb som en del af Rejsehold for Grønne Indkøb.


Denne uge bød på workshop med de 14 organisationer i rejseholdsforløb. Rådgivningsforløbene er ved at være afsluttede, og workshoppen havde til formål at dele viden om processer og resultater. Verdensmålsbaserede indkøbspolitikker, innovationsklausuler, prioriteringsværktøjer og kriterieudvikling er blandt de temaer, rådgivningen har været fokuseret på, og omend der er fællestræk, er det nogle forskellige udfordringer, de offentlige indkøbere oplever som mest presente.


Du er meget velkommen til at kontakte Rikke Fischer-Bogason eller Bjørn Bauer, hvis du har behov for sparring til udvikling og implementering af grønne og bæredygtige indkøb - det er ganske uforpligtende, og vi vil altid gerne være opdaterede på, hvilke udfordringer I står over for.


Rejsehold for Grønne og Cirkulære Indkøb er et samarbejde mellem PlanMiljø, DIEH - Danish Ethical Trading Initiative, Rikke Bastholm Clausen fra INNOBA ApS og udbudsjurist Jakob Svendsen. Miljøstyrelsen finansierer rådgivningen.


Følg med i nyhederne fra PlanMiljø på LinkedInKort om PlanMiljø

PlanMiljø er et konsulentfirma, der yder virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder bistand inden for bæredygtighed. PlanMiljøs mission er på højt fagligt og etisk niveau at levere innovativ og situationstilpasset rådgivning, som bidrager til mere bæredygtighed hos klienter og samarbejdspartnere.

Kontakt

PlanMiljø ApS

Ellevej 5, Østrup 3670 Veksø
planmiljoe@planmiljoe.dk
Tlf: +45 46 76 24 00

CVR: 30 71 61 67

Privatlivspolitik    |    ©2020 PlanMiljø

  • LinkedIn