Søg

Partnerskab om Bæredygtigt Fiskeri

Vores havmiljø er udfordret af bl.a. klimaforandringer, fiskeri, udledning af næringsstoffer og invasive arter. Heldigvis er der stor fokus på at afhjælpe problemerne. Dagen kan derfor ikke bruges meget bedre end på en ekskursion med Partnerskab om Bæredygtigt Fiskeri, som samler en lang række af de aktører, der vil bidrage til løsningerne.


Vi tog partnerne med ud til Kystfisker Kompagniet ApS i Korsør og besøgte derefter Musholm A/S og deres Aquaculture Stewardship Council (ASC)-certificerede havbrug i Musholm Bugt.

Ingen blev søsyge!


Dialog er vejen til samarbejde i værdikæden, og dialogen bliver mere meningsfuld, når vi sammen ser de udfordringer og løsninger, der er for det danske fiskeri og hav.


Vi driver Partnerskab om Bæredygtigt Fiskeri sammen med DIEH - Danish Ethical Trading Initiative, finansieret af midler fra VILLUM FONDEN # VELUX FONDEN (THE VELUX FOUNDATIONS).


Følg med i nyhederne fra PlanMiljø på LinkedInKort om PlanMiljø

PlanMiljø er et konsulentfirma, der yder virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder bistand inden for bæredygtighed. PlanMiljøs mission er på højt fagligt og etisk niveau at levere innovativ og situationstilpasset rådgivning, som bidrager til mere bæredygtighed hos klienter og samarbejdspartnere.

Kontakt

PlanMiljø ApS

Ellevej 5, Østrup 3670 Veksø
planmiljoe@planmiljoe.dk
Tlf: +45 46 76 24 00

CVR: 30 71 61 67

Privatlivspolitik    |    ©2020 PlanMiljø

  • LinkedIn