Søg

Nyt spændende projekt kombinerer social og grøn bæredygtighed

Nyt spændende projekt kombinerer social og grøn bæredygtighed i udsat boligområde på Nørrebro.


I et nyt projektsamarbejde bidrager PlanMiljø til at bekæmpe ensomhed i AKB Lundtoftegade gennem bæredygtighed og tekstilhåndværk. Sammen med med I Tråd Med Verden, Nørrebrobyggerne og Frivilligcenter SR-Bistand skal vi i projekt ‘Bæredygtigt Fællesskab’ afholde ugentlige værkstedssaloner, arrangere ture og facilitere bæredygtighedsdage for beboere og naboer. Alt sammen for at redde tekstiler fra at gå til spilde og skabe meningsfulde sociale fællesskaber med bæredygtighed som omdrejningspunkt.


I PlanMiljø er vi ansvarlige for den formative evaluering af projektet, der skal bidrage til at kvalificere aktiviteterne undervejs og sikre forankringen fremadrettet. Vi forestår desuden kapacitetsudvikling af I Tråd Med Verden og hjælper med kommunikationsindsatsen om projektet. Vi glæder os meget til at samarbejde med så mange dedikerede folk om denne vigtige dagsorden!


Projektet er støttet af TrygFonden, og du kan læse mere i pressemeddelelsen her: https://itmv.dk/baeredygtigt-faellesskab/


Hvis du vil høre mere om vores evalueringstilgange eller er nysgerrig på, hvordan vi kombinerer sociale og grønne formål, så ræk ud til antropolog Julie Granhøj Christoffersenjg@planmiljoe.dk


Følg med i nyhederne fra PlanMiljø på LinkedIn



Kort om PlanMiljø

PlanMiljø er et konsulentfirma, der yder virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder bistand inden for bæredygtighed. PlanMiljøs mission er på højt fagligt og etisk niveau at levere innovativ og situationstilpasset rådgivning, som bidrager til mere bæredygtighed hos klienter og samarbejdspartnere.

Kontakt

PlanMiljø ApS

Ellevej 5, Østrup 3670 Veksø
planmiljoe@planmiljoe.dk
Tlf: +45 46 76 24 00

CVR: 30 71 61 67

Privatlivspolitik    |    ©2020 PlanMiljø

  • LinkedIn