Søg

Nyt projekt om bæredygtig mobilitet

Som en sidste glædelig julegave her op til ferien har vi vundet et spændende projekt for Wonderful Copenhagen og Dansk Kyst- og Naturturisme. På baggrund af vores kompetencer inden for designantropologi og miljøplanlægning skal vi udvikle og dokumentere testforløb for “last-mile”-transportløsninger, der styrker den bæredygtige mobilitet på tværs af by og land.

Projektet tager udgangspunkt i Fjordlandet, SydkystDanmark og Nordsjælland, og vi gennemfører projektet i samarbejde med Rostra Kommunikation A/S og mobilitetsekspert Malene Freudendal-Pedersen.


Vi glæder os meget til at komme i gang på den anden side af nytår!


Tag fat i Julie Granhøj Christoffersen, hvis du vil høre mere om vores rådgivning og analyser inden for krydsfeltet mellem adfærd og bæredygtighed.


Følg med i nyhederne fra PlanMiljø på LinkedInKort om PlanMiljø

PlanMiljø er et konsulentfirma, der yder virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder bistand inden for bæredygtighed. PlanMiljøs mission er på højt fagligt og etisk niveau at levere innovativ og situationstilpasset rådgivning, som bidrager til mere bæredygtighed hos klienter og samarbejdspartnere.

Kontakt

PlanMiljø ApS

Ellevej 5, Østrup 3670 Veksø
planmiljoe@planmiljoe.dk
Tlf: +45 46 76 24 00

CVR: 30 71 61 67

Privatlivspolitik    |    ©2020 PlanMiljø

  • LinkedIn