Søg

Ny EU-publikation om monitorering af cirkulær økonomi

Genbrug er en vigtig nøgle til den cirkulære økonomi. For at afdække hvor langt vi er i omstillingen og for at sikre indblik i, hvilke tiltag der effektivt fremmer genbrug, skal omfanget af genbrug monitoreres.


EU- Kommissionen har netop udgivet en rapport, der angiver metoder for medlemslande til at indsamle data og rapportere om omfanget af genbrug på tværs af forskellige produktgrupper: https://lnkd.in/eXXsdBb. Rapporten indeholder også en samling af europæiske cases om genbrugsmoniterering.


PlanMiljø er medforfatter til rapporten. Vi har udarbejdet den sammen med Oeko-Institut e.V. og Association of Cities and Regions for Sustainable

Resource Management (ACR+). Metodeudviklingen udgør en del af grundlaget for implementeringen af EU’s cirkulære økonomi pakke 1.0.


Tag fat i David Watson for mere info.


Følg med i nyhederne fra PlanMiljø på LinkedInKort om PlanMiljø

PlanMiljø er et konsulentfirma, der yder virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder bistand inden for bæredygtighed. PlanMiljøs mission er på højt fagligt og etisk niveau at levere innovativ og situationstilpasset rådgivning, som bidrager til mere bæredygtighed hos klienter og samarbejdspartnere.

Kontakt

PlanMiljø ApS

Ellevej 5, Østrup 3670 Veksø
planmiljoe@planmiljoe.dk
Tlf: +45 46 76 24 00

CVR: 30 71 61 67

Privatlivspolitik    |    ©2020 PlanMiljø

  • LinkedIn