Søg

Monitorering af cirkulær økonomi

En populær parole lyder ”If you cannot measure it, you cannot prove it”. Mange kommuner har taget cirkulær økonomi til sig, men mangler dokumentationen for at vise, at det store arbejde bærer frugt. Løbende og systematiske målinger af cirkulær økonomi informerer beslutningstagere om, hvor de skal sætte ind, og bidrager til at involvere borgere og virksomheder i den cirkulære omstilling.


I PlanMiljø har vi udført flere projekter, hvor vi kortlægger data og udvikler monitoreringssystemer til at måle cirkulær økonomi - lige nu på nationalt plan for alle de nordiske lande. Vi har også udarbejdet den nordiske guide for cirkulær økonomi i kommuner. Vi kan bistå med udvikling og implementering af meningsfulde strategier og indsatser for cirkulær økonomi, og vi kan udvikle monitoreringssystemer for cirkulær økonomi tilpasset den enkelte kommune eller region. Lyder det interessant, så hiv fat i Bjørn Bauer [bb@planmiljoe.dk].


Følg med i nyhederne fra PlanMiljø på LinkedInKort om PlanMiljø

PlanMiljø er et konsulentfirma, der yder virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder bistand inden for bæredygtighed. PlanMiljøs mission er på højt fagligt og etisk niveau at levere innovativ og situationstilpasset rådgivning, som bidrager til mere bæredygtighed hos klienter og samarbejdspartnere.

Kontakt

PlanMiljø ApS

Ellevej 5, Østrup 3670 Veksø
planmiljoe@planmiljoe.dk
Tlf: +45 46 76 24 00

CVR: 30 71 61 67

cookie politik    |    ©2020 PlanMiljø

  • LinkedIn