Søg

Hvordan faciliterer man brugerinddragelse i coronatider?

I PlanMiljø anvender vi en række forskellige brugerinddragende metoder, når vi hjælper vores kunder med at udvikle bæredygtige løsninger. Det kræver lidt kreativitet, når corona sætter begrænsninger for involveringen. Denne udfordring løste vores antropologer i lørdags ved at facilitere voxpop i Fælledparken med brug af diverse visuelle redskaber. På den måde testede vi idéer og involverede potentielle brugere uden at give køb på sikkerheden.


Voxpoppen suppleres af dybdegående interviews foretaget online og anvendes til at udvikle og kvalificere bæredygtige last mile-løsninger hos nogle af Sjællands turistdestinationer.


Vi glæder os til at præsentere indsigterne for Wonderful Copenhagen, Dansk Kyst- og Naturturisme, Destination Fjordlandet, VisitSydsjælland-Møn A/S og VisitNordsjælland.


Følg med i nyhederne fra PlanMiljø på LinkedInKort om PlanMiljø

PlanMiljø er et konsulentfirma, der yder virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder bistand inden for bæredygtighed. PlanMiljøs mission er på højt fagligt og etisk niveau at levere innovativ og situationstilpasset rådgivning, som bidrager til mere bæredygtighed hos klienter og samarbejdspartnere.

Kontakt

PlanMiljø ApS

Ellevej 5, Østrup 3670 Veksø
planmiljoe@planmiljoe.dk
Tlf: +45 46 76 24 00

CVR: 30 71 61 67

Privatlivspolitik    |    ©2020 PlanMiljø

  • LinkedIn