Søg

Hvad laver antropologer, etnologer og sociologer hos PlanMiljø?

Bæredygtig udvikling er en kompleks størrelse. Når alt kommer til alt, sker der ikke megen omstilling, hvis ikke vi mennesker ændrer adfærd. Her hos PlanMiljø hjælper vi med at fremme bæredygtig adfærd blandt borgere, brugere, kunder og medarbejdere.


Vi ved, at der ofte er forskel på, hvad mennesker siger, og hvad de reelt gør i praksis. Det er vores udgangspunkt, når vi arbejder for at fremme bæredygtig adfærd. Vi kombinerer forskellige metoder for at skabe brugbar indsigt i holdninger og handlinger, så vi udvikler målrettede løsninger, der bidrager til bæredygtig omstilling i praksis.

Vi faciliterer brugerinddragelse, afdækker holdninger og handlinger, evaluerer effekter, tester nye løsninger og oversætter indsigter til værktøjer.


Vi anvender også adfærdsdesign til at fremme bæredygtig adfærd. Vi ved, at når vi ændrer betydningsfulde elementer i en persons brugssituation, vil vedkommendes adfærd i situationen ligeledes ændre sig. Vores udgangspunkt er derfor, at vi nødvendigvis må teste og tilpasse nye løsninger i praksis for at se, om de virker efter hensigten.


Nysgerrig på, hvad vi kan gøre for dig? Tag fat i Julie Granhøj, så hjælper hun dig helt uforpligtende med at afdække mulighederne: jg@planmiljoe.dk


Følg med i nyhederne fra PlanMiljø på LinkedInKort om PlanMiljø

PlanMiljø er et konsulentfirma, der yder virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder bistand inden for bæredygtighed. PlanMiljøs mission er på højt fagligt og etisk niveau at levere innovativ og situationstilpasset rådgivning, som bidrager til mere bæredygtighed hos klienter og samarbejdspartnere.

Kontakt

PlanMiljø ApS

Ellevej 5, Østrup 3670 Veksø
planmiljoe@planmiljoe.dk
Tlf: +45 46 76 24 00

CVR: 30 71 61 67

Privatlivspolitik    |    ©2020 PlanMiljø

  • LinkedIn