Søg

Grønne offentlige indkøb

Alles øjne hviler på det offentlige i debatten om, hvordan vi skal gennemføre en grøn omstilling af vores samfund. Det er da også med rette; der er bl.a. et kæmpe potentiale for miljø- og klimavenlige indkøb i den offentlige sektor. Indkøb, som kan bidrage til bæredygtig, offentlig drift og fremme af virksomhedernes udvikling og levering af grønne produkter og services. Grønne indkøb behøver ikke være svære og dyre, men der er behov for øget viden og nye processer blandt de udbuds- og indkøbsfaglige. De grønne indkøb skal ikke være 'et projekt'; indkøbsfunktionen er et strategisk værktøj og skal anvendes i det perspektiv.


Vi rådgiver pt. 14 offentlige organisationer i udvikling og implementering af miljøhensyn i deres udbud og indkøb. Det er forskellige udfordringer, de står over for, og deres kompetencer er forskellige, men i de fleste indkøbsafdelinger er det entydigt, at viljen er stor, mens kendskabet til muligheder og værktøjer er mindre. Tag evt. kontakt til Rikke Fischer-Bogason eller Bjørn Bauer, hvis du vil vide mere om, hvordan vi hjælper med udvikling og implementering af grønne og cirkulære indkøb.


Følg med i nyhederne fra PlanMiljø på LinkedIn


Kort om PlanMiljø

PlanMiljø er et konsulentfirma, der yder virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder bistand inden for bæredygtighed. PlanMiljøs mission er på højt fagligt og etisk niveau at levere innovativ og situationstilpasset rådgivning, som bidrager til mere bæredygtighed hos klienter og samarbejdspartnere.

Kontakt

PlanMiljø ApS

Ellevej 5, Østrup 3670 Veksø
planmiljoe@planmiljoe.dk
Tlf: +45 46 76 24 00

CVR: 30 71 61 67

Privatlivspolitik    |    ©2020 PlanMiljø

  • LinkedIn