Søg

Grønne indkøb for en grøn fremtid

Hvis strategier for grønne indkøb skal føre til konkrete anskaffelser af bæredygtige produkter, er der behov for organisering og forankring.


Danmark har (endelig) fået en national strategi for grønne indkøb - Hurra. Også mange andre steder på kloden er der stigende interesse for det offentlige indkøb, og både FN og EU har store indsatser med sigte på at styrke bæredygtighed i indkøbene. Netop organisatorisk forankring er hovedtemaet i FNs kommende Guideline om Bæredygtige Offentlige Indkøb, som PlanMiljø udarbejder på baggrund af vores erfaringer med SPP i Danmark og flere end 20 lande over det seneste tiår. Vi glæder os til at dele indsigter fra FNs Guideline, så Danmark og resten af verden kan drage nytte af de internationale erfaringer. I er velkomne til at tage fat i Bjørn Bauer, hvis I vil høre nærmere om FN's manual eller har brug for ekspertbistand til arbejdet med bæredygtige indkøb.


Følg med i nyhederne fra PlanMiljø på LinkedIn
Kort om PlanMiljø

PlanMiljø er et konsulentfirma, der yder virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder bistand inden for bæredygtighed. PlanMiljøs mission er på højt fagligt og etisk niveau at levere innovativ og situationstilpasset rådgivning, som bidrager til mere bæredygtighed hos klienter og samarbejdspartnere.

Kontakt

PlanMiljø ApS

Ellevej 5, Østrup 3670 Veksø
planmiljoe@planmiljoe.dk
Tlf: +45 46 76 24 00

CVR: 30 71 61 67

Privatlivspolitik    |    ©2020 PlanMiljø

  • LinkedIn