Søg

Den portugisiske miljøminister i PlanMiljøs mødelokale


Det har ellers ikke været nemt at udføre projekter i udlandet i 2020, men det kan lade sig gøre. I Portugal er der stor interesse for den nye strategi for cirkulære løsninger og genanvendelse af industriaffald, som PlanMiljø og CLEAN udarbejder for den portugisiske Miljøstyrelse og EU Kommissionen. Flere end 100 repræsentanter for myndigheder, virksomheder, forskningsinstitutioner og CSO’er deltog i sidste uges webinar, hvor miljøministeren Inês dos Santos Costa bød velkommen, og hvor PlanMiljø satte fokus på de mest lovende, ikke-genanvendte affaldsstrømme i Portugal og de tilhørende muligheder for at udnytte den bedste europæiske praksis i en ny strategi.


Strategien skal sikre, at sekundære råmaterialer anvendes i Portugals industri og reducerer presset på naturressourcerne. Kontakt Bjørn Bauer eller Kia Rose Egebæk, hvis du vil vide mere om vores indsats i

Portugal.


Følg med i nyhederne fra PlanMiljø på LinkedInKort om PlanMiljø

PlanMiljø er et konsulentfirma, der yder virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder bistand inden for bæredygtighed. PlanMiljøs mission er på højt fagligt og etisk niveau at levere innovativ og situationstilpasset rådgivning, som bidrager til mere bæredygtighed hos klienter og samarbejdspartnere.

Kontakt

PlanMiljø ApS

Ellevej 5, Østrup 3670 Veksø
planmiljoe@planmiljoe.dk
Tlf: +45 46 76 24 00

CVR: 30 71 61 67

Privatlivspolitik    |    ©2020 PlanMiljø

  • LinkedIn