Søg

Cirkulære initiativer fra den danske tekstilbranche

Er der alternativer til take-make-dispose forretningsmodellen, der præger mode- og tekstilindustrien? PlanMiljø og Nikola Kiørboe har udarbejdet 11 inspirerende cases om danske tekstilvirksomheder, der har udviklet mange former for cirkulære forretningsmodeller og tager forbrugerne med på den cirkulære rejse.


Se inspirationskataloget her https://mst.dk/media/196801/cirkulaere-initiativer-fra-den-danske-tekstilbranche.pdf og læs bl.a. om Continued Fashion, der giver brands en kosteffektiv mulighed for at lancere abonnement-baseret leasing og andre cirkulære forretningsmodeller gennem en onlineplatform, der nemt kan integreres på virksomhedernes eksisterende salgskanaler.


Du kan også læse omI Tråd Med Verden, der upcycler brugte tekstiler og skaber et arbejdsfællesskab for kvinder, der står på kanten af arbejdsmarkedet, eller WAIR- Sustainable Fashion, der producerer sko af brugte tekstiler.


Enjoy!


Følg med i nyhederne fra PlanMiljø på LinkedInKort om PlanMiljø

PlanMiljø er et konsulentfirma, der yder virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder bistand inden for bæredygtighed. PlanMiljøs mission er på højt fagligt og etisk niveau at levere innovativ og situationstilpasset rådgivning, som bidrager til mere bæredygtighed hos klienter og samarbejdspartnere.

Kontakt

PlanMiljø ApS

Ellevej 5, Østrup 3670 Veksø
planmiljoe@planmiljoe.dk
Tlf: +45 46 76 24 00

CVR: 30 71 61 67

Privatlivspolitik    |    ©2020 PlanMiljø

  • LinkedIn