Søg

Byd velkommen til vores (ikke helt nye) antropolog, Julie Granhøj!

Egentlig startede Julie helt tilbage i januar, men nu kommer præsentationen som en slags bæredygtig julegave. Julie har en baggrund inden for NGO-verdenen og socialøkonomi, og har desuden arbejdet som konsulent hos Antropologerne. Ved siden af stillingen hos PlanMiljø er hun sekretariatschef hos foreningen SPIR Danmark. Hun har stor erfaring med sociale projekter, der styrker fællesskab, integration, beskæftigelse og trivsel blandt socialt udsatte målgrupper.


Hos PlanMiljø arbejder Julie særligt på de projekter, hvor social og grøn bæredygtighed kombineres. Med afsæt i antropologiske metoder faciliterer hun inddragelsesprocesser og omsætter komplekse indsigter til konkrete løsninger.


Hiv endelig fat i Julie, hvis du kunne tænke dig en snak om, hvordan vi kan fremme arbejdet med social bæredygtighed i din organisation.


Følg med i nyhederne fra PlanMiljø på LinkedInKort om PlanMiljø

PlanMiljø er et konsulentfirma, der yder virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder bistand inden for bæredygtighed. PlanMiljøs mission er på højt fagligt og etisk niveau at levere innovativ og situationstilpasset rådgivning, som bidrager til mere bæredygtighed hos klienter og samarbejdspartnere.

Kontakt

PlanMiljø ApS

Ellevej 5, Østrup 3670 Veksø
planmiljoe@planmiljoe.dk
Tlf: +45 46 76 24 00

CVR: 30 71 61 67

Privatlivspolitik    |    ©2020 PlanMiljø

  • LinkedIn