Søg

Byd velkommen til PlanMiljøs første etnolog Katrine Weber

Katrine er ekspert i bæredygtige hverdagspraksisser og adfærd som betingelse for cirkulær omstilling. Hun er en kreativ etnograf og har fokus på inddragende og designantropologiske metoder.


Katrine har arbejdet i PlanMiljø siden oktober og har erfaring fra antropologiske konsulentvirksomheder, fra Miljøstyrelsens kontor for Cirkulær Økonomi og Affald og fra Dansk Folkeoplysnings Samråd, hvor hun har beskæftiget sig med social inklusion i foreningslivet.


Hos PlanMiljø arbejder Katrine særligt på de projekter, hvor vi kombinerer socialt ansvar og grøn bæredygtighed. Hun faciliterer inddragelsesprocesser, udarbejder adfærdsanalyser og omsætter dem til handlingsrettede anbefalinger, der gør mennesker i stand til at understøtte cirkulær økonomi.


Hvis du eller en du kender er nysgerrig på, hvordan vores antropologiske team kan hjælpe din organisation med at guide adfærd i en bæredygtig retning, er du velkommen til at skrive i tråden, så tager Katrine kontakt. Du kan også fange hende direkte på kw@planmiljoe.dk.


#adfærd#cirkulærøkonomi#bæredygtighed


Følg med i nyhederne fra PlanMiljø på LinkedInKort om PlanMiljø

PlanMiljø er et konsulentfirma, der yder virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder bistand inden for bæredygtighed. PlanMiljøs mission er på højt fagligt og etisk niveau at levere innovativ og situationstilpasset rådgivning, som bidrager til mere bæredygtighed hos klienter og samarbejdspartnere.

Kontakt

PlanMiljø ApS

Ellevej 5, Østrup 3670 Veksø
planmiljoe@planmiljoe.dk
Tlf: +45 46 76 24 00

CVR: 30 71 61 67

Privatlivspolitik    |    ©2020 PlanMiljø

  • LinkedIn