Søg

Baltisk-Nordisk samarbejde om tekstilaffald

Den største udfordring ift. EU's 2025 krav om separat indsamling af tekstiler bliver, hvad man gør med de mange 100.000 tons tekstilaffald, der ikke har genbrugsværdi. Der er brug for innovation og samarbejde på tværs af Europa - og løsninger skal findes nu.


PlanMiljø sammen med SEI — Stockholm Environment Institute og flere baltiske organisationer har kick-startet processen for et Baltisk-Nordisk samarbejde om udfordringen med støtte fra The Nordic Council of Ministers and The Nordic Council. På den sidste af tre store events, denne gang i Vilnius, var fokus på matchmaking på tværs af værdikæden for brugte tekstiler og udformning af policy der kan drive innovation og samarbejde fremad. https://lnkd.in/dttyiVi


David Watson præsenterede vores kortlægning af de baltiske landes tekstilflow.


Følg med i nyhederne fra PlanMiljø på LinkedInKort om PlanMiljø

PlanMiljø er et konsulentfirma, der yder virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder bistand inden for bæredygtighed. PlanMiljøs mission er på højt fagligt og etisk niveau at levere innovativ og situationstilpasset rådgivning, som bidrager til mere bæredygtighed hos klienter og samarbejdspartnere.

Kontakt

PlanMiljø ApS

Ellevej 5, Østrup 3670 Veksø
planmiljoe@planmiljoe.dk
Tlf: +45 46 76 24 00

CVR: 30 71 61 67

Privatlivspolitik    |    ©2020 PlanMiljø

  • LinkedIn