Søg

Bæredygtig omstilling af virksomheder

Det er en fornøjelse at arbejde sammen med virksomheder, der vil gøre det hele ”ordentligt”. Det er netop tilfældet med Aluproff A/S, der designer gardinskinner. Vi hjælper Aluproff med at udarbejde en bæredygtig forretningsstrategi med afsæt i verdensmålene, afklare cirkulære muligheder og forankre bæredygtighed i virksomhed og værdikæde. https://aluproff.dk/meningsfuld-vaekst/


PlanMiljø har bistået et hav af virksomheder i deres bæredygtige omstilling. Skal din virksomhed være den næste, så hiv fat i Steffen Trzepacz her på LinkedIn eller på st@planmiljoe.dk for at høre om mulighederne. Der findes en række tilskudsprogrammer der kan finansiere arbejdet med bæredygtige forretningsmodeller, som Steffen kan fortælle mere om.


Følg med i nyhederne fra PlanMiljø på LinkedIn

Kort om PlanMiljø

PlanMiljø er et konsulentfirma, der yder virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder bistand inden for bæredygtighed. PlanMiljøs mission er på højt fagligt og etisk niveau at levere innovativ og situationstilpasset rådgivning, som bidrager til mere bæredygtighed hos klienter og samarbejdspartnere.

Kontakt

PlanMiljø ApS

Ellevej 5, Østrup 3670 Veksø
planmiljoe@planmiljoe.dk
Tlf: +45 46 76 24 00

CVR: 30 71 61 67

Privatlivspolitik    |    ©2020 PlanMiljø

  • LinkedIn