Privatlivspolitik

Denne privatlivspolitik fortæller dig om de oplysninger, vi indsamler fra dig, når du bruger vores hjemmeside. Ved indsamling af disse oplysninger optræder PLANMILJØ APS som Dataansvarlig, og vi skal ifølge loven give dig oplysninger om os, om hvorfor og hvordan vi bruger dine data og om de rettigheder, du har over dine data.

Hvem er vi?

 

Vi er:

PlanMiljø ApS

Ellevej 5, Østrup

DK-3670 Veksø

Kontaktperson: Chefkonsulent og Partner Rikke Fischer-Bogason, rfb@planmiljoe.dk

 

Vi er ikke forpligtet til at have en databeskyttelsesansvarlig, så eventuelle henvendelser om vores brug af dine persondata skal rettes til kontaktoplysningerne ovenfor.

 

Sådan bruger vi dine oplysninger, når du bruger vores hjemmeside

 

Når du besøger planmiljoe.dk anvendes der ”cookies” til at indsamle oplysninger om dig, som bruges til at tilpasse og forbedre vores indhold. Ved indsamling af disse oplysninger optræder vi som dataansvarlig. Hvis du ikke ønsker, at der indsamles oplysninger, bør du slette dine cookies. Nedenfor har vi uddybet, hvilke informationer der indsamles, deres formål og hvilke tredjeparter, der har adgang til dem.

 

PlanMiljø.ApS indsamler ikke personfølsomme oplysninger om dig på hjemmesiden. Der kan dog blive indsamlet og behandlet følgende typer af oplysninger: Et unikt ID, tid og dato for dit besøg, tekniske oplysninger om din computer, tablet eller mobiltelefon, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på (interesser).

Cookies kan ikke indeholde skadelig kode som f.eks. virus. Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Her kan du se hvordan, alt efter din browser:

 

Websitet indeholder cookies fra tredjeparter, omfattende:

  • Google Analytics

  • Wix (cms platform)

 

Cookies fra Google Analytics slettes automatisk 2 år efter dit sidste besøg. Andre cookies slettes efter endt session, og nogle cookies skal slettes af dig, dvs. vi sletter dem ikke.

 

I den forbindelse overfører vi dine personoplysninger til Google LLC samt Wix server platform, som er beliggende i USA. Vi kan oplyse, at EU Kommissionen har truffet afgørelse om tilstrækkeligheden af beskyttelsesniveauet hos Google LLC, da selskabet er underlagt Privacy Shield aftalen. Vi er vidende om, at EU har opsagt Privacy Shield aftalen, og afventer en ny aftale kommer på plads.

Dine rettigheder som registreret

 

Du har til enhver tid ret til at få at vide, hvilke persondata vi har om dig, og du kan bede os om at rette dem, hvis de er forkerte. Hvis vi har bedt om dit samtykke til at behandle dine persondata, kan du til enhver tid tilbagetrække samtykket.

 

Hvis vi behandler dine persondata på baggrund af samtykke eller opfyldelse af en kontrakt, kan du bede os om at give dig en kopi af data i et maskinlæsbart format, så du kan overføre det til en anden udbyder.

 

Hvis vi behandler dine personlige oplysninger på baggrund af samtykke eller legitim interesse, kan du anmode om, at dine data slettes.

 

Du har ret til at bede os om at stoppe med at bruge dine oplysninger i et stykke tid, hvis du mener, ​​at vi ikke behandler dem lovligt.

 

Endelig kan du i nogle tilfælde bede os om ikke at træffe beslutninger, der berører dig, ved at bruge automatiseret behandling eller profilering.

 

For at indsende en anmodning om dine persondata via e-mail, post eller telefon, bedes du bruge de kontaktoplysninger, der er angivet ovenfor, i “Hvem er vi”- sektionen af ​​denne politik.

 

 

Din ret til at klage

 

Hvis du vil klage over vores brug af dine data, foretrækker vi at du kontakte os direkte i første omgang, så vi kan behandle din klage. Du kan dog også kontakte Datatilsynet via deres hjemmeside på www.datatilsynet.dk.

 

Opdateringer til denne politik for beskyttelse af personlige oplysninger

 

Vi gennemgår regelmæssigt denne privatlivspolitik og opdaterer den fra tid til anden, som vores tjenester og brug af persondata udvikler sig. Hvis vi ønsker at gøre brug af dine personlige data på en måde, som vi ikke tidligere har gjort, kontakter vi dig for at give oplysninger om dette og om nødvendigt anmode om dit samtykke.

 

Vi opdaterer versionsnummer og dato for dette dokument hver gang det ændres.

Kort om PlanMiljø

PlanMiljø er et konsulentfirma, der yder virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder bistand inden for bæredygtighed. PlanMiljøs mission er på højt fagligt og etisk niveau at levere innovativ og situationstilpasset rådgivning, som bidrager til mere bæredygtighed hos klienter og samarbejdspartnere.

Kontakt

PlanMiljø ApS

Ellevej 5, Østrup 3670 Veksø
planmiljoe@planmiljoe.dk
Tlf: +45 46 76 24 00

CVR: 30 71 61 67

Privatlivspolitik    |    ©2020 PlanMiljø

  • LinkedIn