Rikke Fischer-Bogason

Chefkonsulent, partner

T: +45 46 76 24 00

M: +45 27 28 15 50

Rikke er chefkonsulent hos PlanMiljø og leder af Sekretariat for Grønne Indkøb på vegne af Miljøministeriet.    

Rikke har 15 års erfaring med evalueringer og analyser af miljøpolitik, miljøregulering og policy virkemidler på nationalt, nordisk og EU niveau. Kernekompetencer omfatter bæredygtigt forbrug og produktion; særligt med fokus på rådgivning om grønne indkøb i den offentlige sektor. Andre centrale emner, Rikke arbejder inden for, er cirkulær økonomi, reduktion af ressourceforbrug, herunder forebyggelse af madspild, udbredelse og anvendelse af miljømærker, samt analyse og evaluering af miljøkommunikation.    

Rikke er en erfaren evaluator af miljøprogrammer, miljølovgivning og offentlige informationskampagner. I forlængelse af dette arbejde har Rikke ligeledes stor erfaring med at yde bistand, når virksomheder, NGO’er og offentlige institutioner skal søge funding fra nationale og internationale miljøprogrammer.    

Rikke er uddannet Cand.Techn.Soc fra Roskilde Universitet    

Kort om PlanMiljø

PlanMiljø er et konsulentfirma, der yder virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder bistand inden for bæredygtighed. PlanMiljøs mission er på højt fagligt og etisk niveau at levere innovativ og situationstilpasset rådgivning, som bidrager til mere bæredygtighed hos klienter og samarbejdspartnere.

Kontakt

PlanMiljø ApS

Ellevej 5, Østrup 3670 Veksø
planmiljoe@planmiljoe.dk
Tlf: +45 46 76 24 00

CVR: 30 71 61 67

cookie politik    |    ©2020 PlanMiljø

  • LinkedIn