Gert Schneider

Seniorkonsulent

T: +45 46 76 24 00

M: +45 42 95 44 64

Gert har et mangeårigt erfaringsgrundlag og kendskab til løsninger inden for spildevand og regnvand. Han har arbejdet i ind- og udland med etablering af komplekse løsninger og samarbejder, han har leveret helt konkrete spildevansløsninger til virksomheder, og han har en bred erfaringsvifte på genbrug og genanvendelse af vandressourcer. Han formår at skabe sammenhæng mellem ideoplæg, myndighedshåndtering og involvering af kunden i et værdibaseret samarbejde og ser muligheder fremfor forhindringer.  

Gert løser opgaver for forsyninger, offentlige institutioner og private virksomheder med fokus på samarbejde og forståelse for alles interesser og mål. Løsningerne er altid konkrete og effektive – og ikke  mere komplicerede end nødvendigt.

Kort om PlanMiljø

PlanMiljø er et konsulentfirma, der yder virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder bistand inden for bæredygtighed. PlanMiljøs mission er på højt fagligt og etisk niveau at levere innovativ og situationstilpasset rådgivning, som bidrager til mere bæredygtighed hos klienter og samarbejdspartnere.

Kontakt

PlanMiljø ApS

Ellevej 5, Østrup 3670 Veksø
planmiljoe@planmiljoe.dk
Tlf: +45 46 76 24 00

CVR: 30 71 61 67

Privatlivspolitik    |    ©2020 PlanMiljø

  • LinkedIn