Ann Lea Egebæk

Projektleder

T: +45 46 76 24 00

M: +45 27 52 39 38

Ann Lea har bred erfaring med arbejde inden for bæredygtig udvikling. Hun har i de seneste år især haft fokus på grønne, etiske og bæredygtige offentlige indkøb og har blandt andet været koordinator for Sekretariat for Grønne Indkøb, der arbejder med at fremme grønne indkøb i Danmark gennem Forum for Bæredygtige Indkøb og Partnerskab for Offentlige Grønne Indkøb.  
Derudover har Ann Lea stort kendskab til problematikker inden for madspild og har været med til at varetage Partnerskab om Mindre Madspild for Miljøstyrelsen, der samler en række af landets største interessenter i arbejdet for at mindske madspild.  Ann Lea har desuden særlig interesse for skriftlig og mundtlig kommunikation og har bl.a. bidraget til en vejledning om SCP for private og offentlige virksomheder.      


Ann Lea har en kandidatgrad i kommunikation og international udvikling fra Roskilde Universitet. Hun har derudover erfaring med CSR- og SCP-projekter – herhjemme såvel som i udlandet.      
 

Kort om PlanMiljø

PlanMiljø er et konsulentfirma, der yder virksomheder, organisationer og offentlige myndigheder bistand inden for bæredygtighed. PlanMiljøs mission er på højt fagligt og etisk niveau at levere innovativ og situationstilpasset rådgivning, som bidrager til mere bæredygtighed hos klienter og samarbejdspartnere.

Kontakt

PlanMiljø ApS

Ellevej 5, Østrup 3670 Veksø
planmiljoe@planmiljoe.dk
Tlf: +45 46 76 24 00

CVR: 30 71 61 67

Privatlivspolitik    |    ©2020 PlanMiljø

  • LinkedIn