top of page

NORION søger kommunikationspraktikant med interesse for bæredygtighed

Brænder du for miljømæssig og social bæredygtighed? Har du lyst til at afprøve dine kommunikationsfaglige færdigheder og få nye erfaringer i en innovativ og velanset konsulentvirksomhed? Så bliv en del af konsulentteamet hos Norion.


Ansøgningsfrist d. 25. november 2022 – løbende samtaler.


PRAKTIKFORLØBET

Norion søger lige nu en kommunikationspraktikant til første halvår af 2023. Du kommer som praktikant hos Norion til at arbejdet med at fremme bæredygtighed i både den offentlige og den private sektor.


Du vil komme til at arbejde med Norions interne og eksterne kommunikation og vil også få et grundigt indblik i vores projekter, hvor du kommer til at arbejde med en lang række temaer inden for bæredygtighedsområdet og for nogle af de mest innovative og fremsynede aktører, når det handler om krydsfeltet mellem social og miljømæssig bæredygtighed, cirkulær økonomi, FN’s Verdensmål, reduktion af madspild, bæredygtige tekstiler og grønne forretningsstrategier. Vores kunder inkluderer både Nordisk Ministerråd, FN, EU-Kommissionen, Miljøstyrelsen og innovative private virksomheder. Tematikkerne for vores projekter strækker sig bredt – vi arbejder med alt fra affaldshåndtering, biodiversitet, madspild, forbrug og produktion, bæredygtig turisme, verdensmålsstrategier, biodiversitet, til bæredygtige udviklingsprojekter i Bhutan.


NORION TILBYDER

  • Inspirerende fagligt miljø og netværk inden for bæredygtighedsdagsordenen

  • Mulighed for at bruge alt det, du har lært, til at løse virkelige bæredygtighedsproblematikker

  • Stort ansvar og indgåelse på lige fod med andre medarbejdere

  • Søde og dygtige kolleger med fagligheder fra bl.a. miljøplanlægning, statskundskab, antropologi, sociologi, kommunikation og projektledelse

  • Et lærerigt praktikforløb som i høj grad er præget af dine egne interesser


DINE ARBEJDSOPGAVER

Sammen med Norions kommunikationschef vil du bl.a. komme til at arbejde med intern og ekstern kommunikation om Norions mange dagsordner og projekter – bl.a. ved at skabe indhold til vores LinkedIn-profil og til fagblade og andre medier. Du vil desuden være med til at udvikle og drive Norions hjemmeside og sammentænke denne med den overordnede kommunikationsstrategi. Hvis du har interesse for det, vil du også få mulighed for at arbejde med branding af virksomheden i forbindelse med vores store skifte af lokaler og navn.


Du vil desuden få mulighed for at blive tilknyttet nogle af vores store projekter, der udvælges sammen med dig og ud fra dine interesse- og kompetenceområder. Du vil være med i alle aspekter af projektet og lære om, hvordan man driver et projekt godt fremad. Desuden vil du løbende kunne bidrage til en række andre projekter – herunder ikke mindst kommunikationsaspekterne i projekterne, som fx målgruppeanalyser, formidlingsmateriale, formidlingsstrategier samt hjælpe til at projekternes kommunikationsplaner og -strategier bliver ført ud i livet.

Derudover vil du være med på ad-hoc kommunikative opgaver.


Opgaverne kan i høj grad præges af dine egne interesser, ønsker og kompetencer.


OM DIG Vi leder efter en praktikant, der brænder for den grønne og bæredygtige dagsorden, og som er klar til at tage fat og tilegne sig ny viden og nye kompetencer. Du læser på en lang videregående kommunikationsfaglig uddannelse, f.eks. kommunikation, kommunikation og IT, medievidenskab og journalistik, retorik eller dansk. Vi forventer at du, ud over at have et godt humør, er dynamisk og kan arbejde selvstændigt. Det er vigtigt, at du behersker et godt skriftligt dansk og engelsk.


DET PRAKTISKE

Forløbet er som udgangspunkt fra januar til juli 2023, og arbejdstiden er mellem 30 og 37 timer om ugen, men vi er fleksible i forhold til at tilpasse os dit studie, opgaver og eksamen undervejs. Du skal kunne få merit fra dit studie for at komme i betragtning til stillingen.


Vi går op i at skabe et spændende og lærerigt arbejdsmiljø, hvor du får medbestemmelse på dine arbejdsopgaver, projekter og metodisk udvikling. Som praktikant tilbydes du et fast erkendelighedsbeløb på 3.000 kr./måned og gratis frokostordning, kaffe etc. som tak for din indsats.

Arbejdsstedet er i udgangspunkt på vores kontor i København NV. Projektaktiviteter i form af interviews, workshops mm. vil typisk finde sted i København.


OM OS

NORION er et konsulenthus, der skaber bæredygtig udvikling – fra tanke til handling. Vi har arbejdet med bæredygtighed i mere end 30 år og er i dag 24 ansatte med miljøfaglige, antropologiske og samfundsvidenskabelige fagkompetencer. I 2022 skiftede vi navn fra PlanMiljø til NORION for bedre at kunne udtrykke den brede, holistiske bæredygtighedsforståelse, der gennemsyrer vores arbejde. I NORION er vi både innovative og fagligt stærke, og så har vi en uformel omgangstone og kort fra idé til handling.


Du kan sende din ansøgning og CV til seniorkonsulent og partner Kia Egebæk: ke@norion.dk. Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning afsted snarest muligt og senest d. 17. november 2022.


Ønskes yderligere information om praktikstillingen, kontakt Kia Egebæk på

tlf.: 28 44 80 88.


Vi ser frem til at høre fra dig!


Hvis du skulle være nysgerrig på, hvilke problemstillinger og projekter vi arbejder med, kan du følge med i nyheder fra Norion på LinkedIn.


Du kan også læse mere om os på www.norion.dk



bottom of page