top of page

NORION søger antropologisk praktikant

Brænder du for miljømæssig og social bæredygtighed? Har du lyst til at afprøve dine kvalitative kompetencer og lære nyt i en innovativ og velanset konsulentvirksomhed? Så bliv en del af konsulentteamet hos NORION – tidligere PlanMiljø.


Ansøgningsfrist d. 17. november 2022 – løbende samtaler.


PRAKTIKFORLØBET

NORION søger en praktikant fra f.eks. antropologi eller etnologi til det første halve år af 2023.


Som praktikant vil du arbejde med spændende projekter, der fremmer bæredygtig adfærd. Du NORIONs dygtige kvalitative enhed bestående af fire antropologer/etnologer og en studentermedhjælp, men du vil også få erfaring med at sætte dine kompetencer i spil i tværfaglige teams, hvor den antropologiske indsigt i adfærd kombineres med miljøfaglig ekspertise. I NORION er vi i dag 24 ansatte med blandede miljøfaglige, samfundsvidenskabelige og antropologiske fagkompetencer. Du vil i praktikforløbet få en antropologkonsulent som din primære praktikvejleder, der har øje for din læring og trivsel. I din praktik vil du få trænet din metodiske og analytiske værktøjskasse i arbejdet med vigtige bæredygtighedsproblematikker.


Dine arbejdsopgaver kan f.eks. være:

  • Forberedelse, gennemførsel og analyse af interviews, ofte med brug af inddragende metoder såsom brugerrejser, prototyper, videoopgaver, prioriteringsøvelser el. lign.

  • Deltagelse i feltbesøg, fokusgruppeinterviews, workshops mm.

  • Kortlægning af viden inden for et specifikt område relateret til social eller grøn bæredygtighed

  • Formidling via præsentationer, rapporter eller video


Derudover vil du indgå i dagligdagen side om side med vores erfarne konsulenter. Du vil have mulighed for at sidde med til kundemøder, brainstorms og oplæg og generelt få indblik i projektarbejde lige fra idéudvikling og salg til eksekvering, analyse og formidling.

Tematikkerne for vores projekter spænder vidt – vi arbejder med alt fra madspild, bæredygtig turisme, natur og biodiversitet, cirkulær økonomi, tøjspild, affaldshåndtering, verdensmål og udsatte boligområder, til køn og klima. Du vil selv kunne være med til at sætte rammerne for det faglige fokus i dit praktikforløb.


NORION TILBYDER

  • Indgående kendskab til bæredygtighed fra et konsulenthus, der har arbejdet med bæredygtig omstilling i over 30 år

  • Faglig udvikling i alle aspekter af konsulentlivet

  • En sjov og afvekslende arbejdsdag med spændende projekter og kunder

  • Praktisk erfaring med kreative metoder og formater

  • Mulighed for at bruge alt det, du har lært, til at løse virkelige bæredygtighedsproblematikker

  • Søde og dygtige kolleger med fagligheder fra bl.a. miljøplanlægning, statskundskab, antropologi og kommunikation. Vi går op i at have et godt socialt miljø

OM DIG

Vi leder efter praktikanter, der brænder for bæredygtighed, og som er klar til at tage fat og tilegne sig ny viden og nye kompetencer. Du læser på en lang videregående uddannelse, fx antropologi eller etnologi. Det er en fordel både at have viden om og interesse for bæredygtighedsdagsordenen, og hvis du har spændende ny viden og indsigter med dig, glæder vi os også til at lære fra dig. Vi forventer at du, ud over at have et godt humør, er dynamisk og kan arbejde selvstændigt. Det er vigtigt, at du behersker et godt skriftligt dansk.


ALT DET PRAKTISKE

Forløbet er som udgangspunkt fra januar til juli 2023, og arbejdstiden er mellem 30 og 37 timer om ugen, men vi er fleksible i forhold til at tilpasse os dit studie, opgaver og eksamen undervejs. Du skal kunne få merit fra dit studie for at komme i betragtning til stillingen.


Vi går op i at skabe et spændende og lærerigt arbejdsmiljø, hvor du får medbestemmelse på dine arbejdsopgaver, projekter og metodisk udvikling. Som praktikant tilbydes du et fast erkendelighedsbeløb på 3.000 kr./måned og gratis frokostordning, kaffe etc. som tak for din indsats.

Arbejdsstedet er i udgangspunkt på vores kontor på Tomsgårdsvej 19 i København NV, med muligheder for møder hos kunder, samarbejdspartnere etc.


OM OS

NORION er et konsulenthus, der skaber bæredygtig udvikling – fra tanke til handling. Vi har arbejdet med bæredygtighed i mere end 30 år og er i dag 24 ansatte med miljøfaglige, antropologiske og samfundsvidenskabelige fagkompetencer. I 2022 skiftede vi navn fra PlanMiljø til NORION for bedre at kunne udtrykke den brede, holistiske bæredygtighedsforståelse, der gennemsyrer vores arbejde. I NORION er vi både innovative og fagligt stærke, og så har vi en uformel omgangstone og kort fra idé til handling.


Du kan sende din ansøgning og CV til seniorkonsulent og partner Kia Egebæk: ke@norion.dk


Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning afsted snarest muligt og senest d. 17. november 2022.


Ønskes yderligere information om praktikstillingen, kontakt Kia Egebæk på

tlf.: 28 44 80 88.


Vi ser frem til at høre fra dig!


Hvis du skulle være nysgerrig på, hvilke problemstillinger og projekter vi arbejder med, kan du følge NORION på LinkedIn


Du kan også læse mere om os på www.norion.dk


bottom of page